Kerstpakket voor bewoners van Thuvine en Westerstaete


<p>Foto's van de uitreiking van de kerstpakketten van Brilliant Group bij Thuvine in Duiven en Westerstaete in Westervoort.</p>

Foto's van de uitreiking van de kerstpakketten van Brilliant Group bij Thuvine in Duiven en Westerstaete in Westervoort.

Kerstpakket voor bewoners van Thuvine en Westerstaete

Kerstpakketten voor relaties moesten er toch komen. Doe er dan maar 400 extra, besliste eigenaar Marc Rosendahl van Brilliant Group in Duiven. Vorige week vonden ze hun weg naar bewoners en medewerkers van verpleeg- en verzorgingshuis Thuvine in Duiven en Westerstaete in Westervoort.

“Ja, waarom?”, herhaalt Nico van Orsouw van Brilliant Group de vraag. “Schrijf maar op: omdat het zo’n bizar jaar is geweest. Een jaar waarin veel mensen eenzaamheid hebben ervaren. Dan is een extraatje leuk en op z’n plaats. We hadden voor de Voedselbank kunnen gaan, maar uiteindelijk hebben we als bedrijf dat in Duiven is gevestigd bewust gekozen voor Thuvine en Westerstaete. Lokale huizen waar veel Duivenaren en Westervoorters wonen.”

De reacties bleven niet uit. Spontane reacties aan de deur en reacties op social media. De teneur: wat ontzettend leuk dat zo’n bedrijf dit doet.

Brilliant Group is een totaalleverancier van middelen en producten in de voedingsmiddelenindustrie die aan hygiëne en veiligheid zijn gerelateerd. Van machines tot materialen en van methodieken tot middelen. Het bedrijf helpt hygiëne en veiligheid naar een hoger niveau te tillen, en wil het zo, op conceptmatige wijze, duurzaam optimaliseren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden