Het Musiater, veel meer dan een theater


<p>Het Musiater is een offici&euml;le trouwlocatie van de gemeente Zevenaar, dus trouwen op het podium is mogelijk!</p>

Het Musiater is een officiële trouwlocatie van de gemeente Zevenaar, dus trouwen op het podium is mogelijk!

Het Musiater, veel meer dan een theater

Hoewel er momenteel geen voorstellingen zijn in Het Musiater vanwege het coronavirus, er wordt achter de schermen toch hard doorgewerkt. Er zijn promotievideo’s opgenomen om te laten zien waar Het Musiater nog meer geschikt voor is. Met een vast team van technici voor geluid en licht, horeca, verhuring en marketing en PR wordt er meegedacht om elk denkbaar evenement mogelijk te maken.

Of het nu gaat om productpresentaties, bedrijfspromoties, vergaderingen, seminars of live streaming. Hiervoor kan je bij Het Musiater terecht. Je kunt ook een talkshow opnemen op het podium. Mocht je verlegen zitten om dagvoorzitters en presentatoren? Geen nood, er is een groot aanbod beschikbaar.

Officiële trouwlocatie
Zijn jij en je partner groot fan van het theater en dromen jullie altijd al van een bruiloft op het podium? Dat is mogelijk! Het Musiater is een officiële trouwlocatie van de gemeente Zevenaar. Het is niet alleen een unieke setting, maar er kunnen ook meer dierbaren bij de huwelijksceremonie aanwezig zijn.

Comfortabel pluche
Een kinderfeestje, lunch of diner? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te realiseren in Het Musiater. Uiteraard denkt het team van Het Musiater graag met je mee! Het comfortabele pluche van de rode stoelen in de zaal kan worden uitgebreid met tafeltjes om zo onder het genot van een hapje en drankje te genieten van een evenement. De zitplekken zijn in tweetallen opgesteld waardoor anderhalve meter afstand de standaard is.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kunstwerk! Het Musiater op info@liemerskunstwerk.nl of bellen naar telefoonnummer 085 - 040 9971. Uiteraard wordt met alle activiteiten en evenementen rekening gehouden met de op dat moment geldende voorschriften van het RIVM.

Alle vestigingen van de bibliotheek zijn gesloten. Liemers Museum is gesloten. Cursussen, workshops en lessen gaan niet door. Alle fysieke muzieklessen vervallen. Deze worden online voortgezet. Het Musiater is gesloten. Bovenstaande punten gelden tot en met dinsdag 19 januari 2021. De voorschriften vanuit het RIVM kunnen per dag wijzigen. Daardoor kunnen deze maatregelen dagelijks aangepast worden. Houd de website in de gaten, aanpassingen worden hier gecommuniceerd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden