<p>The Singing Club is momenteel te zien op de Picl-pagina van Filmhuis Zevenaar. (Foto: Aimee Spinks)</p>

The Singing Club is momenteel te zien op de Picl-pagina van Filmhuis Zevenaar. (Foto: Aimee Spinks)

Kijk thuis films via Picl

Picl is de bioscoop bij jou thuis. Wil je geen enkele flmhuisfilm missen? Dan biedt Picl de uitkomst. Met Picl kun je een selectie van filmhuisfilms gewoon thuis op je bank bekijken, zonder dat je vastzit aan een abonnement! Van de allernieuwste premièrefilms tot documentaires of films die je graag had willen zien die niet meer in Filmhuis Zevenaar draaien. Stream nu exclusief op Picl en steun daarmee ook nog eens Filmhuis Zevenaar. De Picl-pagina van Filmhuis Zevenaar is te vinden via: picl.nl/theaters/filmhuis-zevenaar.

Picl-kijktip: The Singing Club
De vrouwen uit The Singing Club vervelen zich aanvankelijk vooral: als partners van naar Afghanistan uitgezonden beroepsmilitairen zijn ze achtergebleven in het quasi-dorp van een legerbasis, met één winkel, identieke huizen en straffe bewaking bij de poort. Dan maar wachten, de angst voor slecht nieuws wegslikken (of -drinken) en de kinderen zo normaal mogelijk opvoeden. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Zelf geeft ze de voorkeur aan klassiek, terwijl Lisa voorstelt om popsongs te vertolken. Uiteindelijk weten de vrouwen hun onderlinge verschillen te overbruggen. Met succes: ze worden tot hun grote verrassing uitgenodigd voor een optreden bij een liefdadigheidsevenement in de Royal Albert Hall. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Evenementen in het filmhuis
Filmhuis Zevenaar heeft dit jaar een aantal evenementen voor je in petto. Te starten met een Valentijn actie om romantisch samen van een film te genieten in combinatie met een speciaal arrangement. Er staan echter meer evenementen op de agenda: zo is er ook de Opa & Oma Dag en een donateursdag. De Ladies Night wordt ook weer in ere hersteld. Genoeg redenen om Filmhuis Zevenaar in 2021 weer goed in de gaten te houden, want bij Filmhuis Zevenaar draait het om jou!

Meer informatie?
Meer informatie over de evenementen of Filmhuis Zevenaar in het algemeen? Bezoek dan de onderstaande website van Filmhuis Zevenaar.

filmhuiszevenaar.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden