<p>Team Duiven dat op 3 juni 2021 aan de start staat van de vijftiende editie van Alpe d’HuZes, de actie waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker.</p>

Team Duiven dat op 3 juni 2021 aan de start staat van de vijftiende editie van Alpe d’HuZes, de actie waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker.

Team Duiven doet in 2021 weer mee aan Alpe d’HuZes

Net als veel andere evenementen in 2020 werd Alpe d’HuZes dit jaar afgelast. Een moment voor de leden van het team om zich te bezinnen op de vraag: ga ik door? Unaniem hebben ze besloten die vraag met ‘ja‘ te beantwoorden. Team Duiven doet dus mee aan de editie van 2021 op 3 juni.

Alpe d’HuZes is het sportieve evenement in Frankrijk waarmee zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen gemiddeld zo’n 5.000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez. Het motto voor iedereen is: ‘opgeven is geen optie’.

Inmiddels is Team Duiven Alpe d’HuZes begonnen met de voorbereidingen. Zo is er al een succesvolle ‘wijnactie’ geweest met zelfgemaakte kerststukken en wenskaarten. Met het geld dat al in kas was, staat de teller nu op ruim 25.000 euro. Het doel dat het team heeft gesteld voor dit jaar is 35.000 euro. Er volgende de komende maanden nog acties.

Team Duiven bestaat uit wandelaars en fietsers en is sinds 2012 actief. De totale bijdrage aan Alpe d'HuZes is al meer dan 275.000 euro. Kijk ook op www.opgevenisgeenoptie.nl en zoek op ‘Team Duiven'.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden