<p>In verband met de Thriller Tiendaagse kun je een speciale verrassingstas reserveren bij de bieb. Op is op!</p>

In verband met de Thriller Tiendaagse kun je een speciale verrassingstas reserveren bij de bieb. Op is op!

(Foto: Liemers Kunstwerk!)

Spannende tijden bij de bibliotheek

Tijdens de Thriller Tiendaagse van woensdag 17 februari tot en met vrijdag 26 februari worden thrillers en detectives onder de aandacht gebracht bij Kunstwerk! de Bibliotheek. Ben je lid van de bibliotheek en is dit jouw favoriete genre? Reserveer dan een verrassingstas met twee spannende thriller boeken. De eerste veertig tassen bevatten een editie van het ‘Scandi Thriller Magazine’. 

De coronaperiode is hét moment om meer boeken te lezen. Genieten van een stapel spannende boeken vol met acties en bloedstollende avonturen. Je kunt niet wachten tot je op de laatste bladzijde van het boek bent beland en eindelijk weet wie de moordenaar is. In de zorgvuldig samengestelde Kunstwerk!-verrassingstas zit een selectie van spannende boeken. Spannende e-books en luisterboeken leen je via de website van de bibliotheek. 

Nog geen lid van de bibliotheek? Kijk op de website of neem contact op met de bieb. Je kunt de verrassingstas reserveren via debibliotheekliemers.nl/thrillertiendaagse. Vul het formulier in met je naam, pasnummer, telefoonnummer en afhaalvestiging. De tas is voor de vestigingen in Duiven, Westervoort en Zevenaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden