<p>Vragen over de belastingaangifte via de computer kunnen vanaf aankomende dinsdag gesteld worden.</p>

Vragen over de belastingaangifte via de computer kunnen vanaf aankomende dinsdag gesteld worden.

(Foto: PR)

Bibliotheek helpt bij belastingaangifte

Vanaf dinsdag 2 maart kunnen mensen met vragen over de belastingaangifte via de computer terecht bij Kunstwerk! de Bibliotheek. Samen met de Sociaal Raadslieden van STMR biedt de bibliotheek een belastingspreekuur om inwoners uit Duiven, Lobith, Westervoort en Zevenaar te ondersteunen. 

Deze service is gratis. Hulp bij aangifte is voor iedereen beschikbaar die voldoet aan de voorwaarden van het Sociaal Raadswerk, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. In de maanden maart en april kunnen mensen bij Kunstwerk! de Bibliotheek gebruik maken van de invulhulp. Dit gaat op afspraak in de vestigingen Duiven, Lobith, Westervoort en Zevenaar. De Sociaal Raadslieden van STMR verzorgen de daadwerkelijke hulp. Daarnaast wordt er samen met de Sociaal Raadslieden gekeken of alle regelingen en voorzieningen, die van toepassing zijn, worden gebruikt. 

Voor het maken van een afspraak voor het invullen van de belastingaangifte, bel naar 085 - 040 9971 (keuze 4) of stuur een e-mail naar info@liemerskunstwerk.nl. Meer informatie op onderstaande website.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden