Foto:

Gratis posters Koop Lokaal-campagne

De initiatiefnemers van de ‘Koop Lokaal-campagne’ hopen dat zoveel mogelijk inwoners van Duiven, Groessen en Loo de actie gaan steunen door de posters op hun raam te hangen. De actie is bedoeld om inwoners er toe te bewegen om tijdens de coronacrisis en ook daarna zoveel mogelijk bij bedrijven in eigen dorp hun boodschappen en andere aankopen te doen. Gehoopt wordt dat daardoor wordt voorkomen dat bedrijven in de gemeente Duiven door de crisis moeten sluiten.

De posters kunnen door iedereen gratis worden opgehaald bij het actiecentrum, dat is gevestigd in Brasserie Een Mooie Dag aan het Remigiusplein in Duiven. De brasserie is van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.30 uur.

De ‘Koop Lokaal-campagne’ is een co-productie van ondernemersvereniging MKB Duiven, de gemeente Duiven, Ondernemers Centrum Duiven (OCD) en Stichting Promotie Centrum Duiven (SPCD). De postercampagne is een idee van ondernemer Raoul Aardema van Bloemberg-Lubbers Assurantie-Adviesbureau uit Duiven (rechts op de foto). Op de foto verder vicevoorzitter Theo Gieling (links) en voorzitter Theo de Reus van MKB Duiven, die Raoul de eerste posters aanboden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden