<p>Team Duiven.</p>

Team Duiven.

(Foto: Eef & Co)

Alpe d’HuZes verplaatst naar september, Hortensia actie nu van start!

Alpe d’HuZes op de Alpe d’Huez kan helaas nog niet plaatsvinden op de geplande datum 3 juni. Het evenement wordt verplaatst naar september. Of het dan alsnog mogelijk is “iets” in Frankrijk te doen of dat het een speciale dag in Nederland wordt, wordt binnenkort beslist.

Team Duiven zet een aantal acties gewoon op de rol. Geld voor meer onderzoek blijft nodig, want kanker laat zich immers ook niet stoppen. 

Het is niet de eerste keer dat Team Duiven de hortensia actie houdt. Samen met kwekerij van Tilburg uit Groessen worden de hortensia’s in prachtige kleuren verkocht. Normaal gesproken ook tijdens Koningsdag. Of dit kan en mag is voor nu nog niet helemaal duidelijk. Maar ook daarvoor geldt dat het team niet kan wachten. Daarom bieden wij u nu reeds de kans om deze prachtige plant al vast te reserveren. Stuur een bericht met uw naam en het aantal hortensia’s dat uw wilt reserveren naar teamduiven2021@gmail.com of een berichtje naar een van onze teamleden. Via onze Facebook pagina, https://www.facebook.com/teamduivenAD6 is het bestelformulier ook te vinden. Daarmee kan alles direct en juist worden besteld. Wilt u telefonisch bestellen? Dat kan ook bij Jan Wieleman, 06-55330445.

Bij Team Duiven zijn de hortensia’s te koop in de kleuren wit, blauw en roze. De prijs per stuk is € 5,- en drie stuks voor € 13,50. Samen met de buren bestellen? Dat kan ook natuurlijk. Wij brengen 6 stuks bij u aan huis voor € 26,-.

Bij de Alpe wordt een donatie van € 26,- gekenmerkt als een financieel duwtje in de rug voor het versnellen van kankeronderzoek. Team Duiven vindt dat een prachtige gedachte om hiervoor 6 hortensia’s te leveren.

De bezorging vindt plaats tussen 24 en 27 april aanstaande. Wij nemen contact met je op, voor tijdige levering en betaling.

Over Team Duiven: het team bestaat uit wandelaars en fietsers en is sinds 2012 ieder jaar actief geweest als deelnemer of vrijwilliger bij Alpe d’HuZes. Inmiddels is er vanuit Team Duiven in totaal ruim € 275.000,- bijgedragen aan de organisatie Stichting Alpe d’HuZes. Meer info is ook te vinden via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/teamduiven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden