<p>Kevin Jansen, Paul Koenen en Martijn Fransen (vlnr) van Bakkerij Koenen gingen maandag de eerste broodjes afgeven bij stadion Gelredome van Vitesse.</p>

Kevin Jansen, Paul Koenen en Martijn Fransen (vlnr) van Bakkerij Koenen gingen maandag de eerste broodjes afgeven bij stadion Gelredome van Vitesse.

Bekerfinale: Koenen bakt ‘Ernems Trots’-broodjes

Slechts vier dagen te koop, van woensdag 14 t/m zaterdag 17 april: de ‘Ernems Trots’-broodjes van Bakkerij Koenen. ‘Ernems Trots’ is natuurlijk profvoetbalclub Vitesse en de actie wordt gehouden in verband met de bekerfinale Vitesse-Ajax komende zondag. Van ieder verkocht broodje gaat 10 cent naar de Stichting Vitesse Betrokken.

In de aanloop naar de bekerfinale Vitesse-AZ vier jaar geleden, bakte Koenen ook speciale broodjes. Die actie wordt nu herhaald. Omdat de Westervoortse bakkerij betrokkenheid wil tonen (Arjan Koenen: ‘De hele familie is voor Vitesse’), om de finale nog meer te laten leven in Arnhem en de regio, en om een goed doel te steunen. In dit geval Vitesse Betrokken, de maatschappelijke tak van de voetbalclub.

Arjan Koenen: “Het zijn heerlijke, zoete broodjes met kwark en chocola, afgewerkt met een geel suikerlaagje en zwarte chocoladestrepen. Hiermee voegen we voor een paar dagen iets heel lekkers en speciaals aan ons assortiment toe.”

‘Ernems Trots’-broodjes zijn te koop in alle winkels van Koenen en worden ook geleverd aan relaties van de bakkerij. Maandag 12 april overhandigde Paul Koenen van Bakkerij Koenen in het Gelredome in Arnhem de eerste broodjes aan een vertegenwoordiger van Vitesse.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden