Coop en klanten in actie voor sport en spel op drie scholen

Van maandag 19 april tot en met zondag 23 mei kunnen klanten bij Coop Duiven meesparen voor gratis sport- en spelmaterialen voor basisscholen in de buurt.

Een recordaantal basisscholen heeft zich dit jaar aangemeld voor de vijfde editie van de zogeheten Doekoe-scholenactie. Ruim 950 scholen doen mee. In Duiven kan er voor drie scholen (IKC Kameleon, Wiekslag en de Wereldwijzer) gespaard worden voor een ruime variatie sport- en spelmaterialen; van voetballen en pionnen tot skippyballen en stoepkrijt.

Tijdens de Doekoe-scholenactie ontvangen klanten van Coop bij aankoop van actieproducten Doekoe-munten. Deze kunnen zij - in hun lokale Coop-winkel - doneren aan scholen uit de buurt. Hoe meer munten, hoe hoger het bedrag dat de scholen aan het eind van de actie aan sport- en spelmaterialen mogen besteden. Daarnaast maken alle deelnemende scholen kans op een speeltoestel van Nijha, ter waarde van 8.000 euro. De school die het hoogste bedrag binnen haalt, wint. Jeroen Venema bedrijfsleider Coop Duiven: "Sport en spel zijn belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Met deze actie hopen we in eigen buurt 't verschil te maken, door kinderen aan te sporen om samen te spelen en bewegen. Tijdens én buiten schooltijd.” Meer info: www.coop.nl/doekoe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden