Tompoucen voor collega-ondernemers

André Derksen van ijssalon La Calamita in de Elshofpassage in Duiven verraste zaterdag alle collega’s en hun medewerkers in het winkelcentrum met een tompouce voorzien van de logo’s van Ajax en Vitesse. Een verwijzing naar de bekerfinale van zondag, maar dat niet alleen. André Derksen wilde met zijn actie ook onderstrepen dat hij de ‘Koop lokaal!’-actie van MKB Duiven van harte ondersteunt. 

André: “Ik zit hier nu 28 jaar met mijn ijssalon en ik had me voorgenomen in deze waardeloze tijd al mijn collega’s een keer te verrassen. Met een ijsje is lastig, omdat dat snel smelt. Het zijn dus tompoucen geworden. Via een vriend kon ik er 300 bestellen met de logo’s van Ajax en Vitesse als koppeling naar de voetbalwedstrijd van zondag. Het werd erg op prijs gesteld.”

De uitslag van de wedstrijd een dag later (2-1 voor Ajax) kon de Duivense ondernemer ook bekoren. André: “Zeker weten, ik ben een Ajax-fan!” Op de foto overhandigt André Derksen een tompouce aan collega-ondernemer Patricia Dhondt van Brasserie Een Mooie Dag.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden