<p>De heer Hamstra uit Zevenaar, de heer Moller uit Duiven en mevrouw Spaan uit Didam wonnen een prijs met de woordzoeker.</p>

De heer Hamstra uit Zevenaar, de heer Moller uit Duiven en mevrouw Spaan uit Didam wonnen een prijs met de woordzoeker.

(Foto: PR)

Vier prijswinnaars bij Kunstwerk!

Kunstwerk! heeft twee wedstrijden gehouden. Het publiek werd gevraagd om een woordzoeker op te lossen. Daarnaast was er een oproep om een lentekriebels-kunstwerk te maken die op de cover van de volgende Cultuurkrant komt te staan.

Op maandag 19 april werden de prijswinnaars in het zonnetje gezet met een bloemetje van Bloemisterij Schepers uit Zevenaar en een theaterbon welke recht geeft op twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze in Het Musiater. Er zijn meer dan twintig lentekriebels-kunstwerken binnengekomen. Deze kunstwerken zijn te bewonderen op liemerskunstwerk.nl/lentekunstwerk. Sabine Lichtenberg is met haar blik op de lente, de winnaar van deze wedstrijd. Alle onderdelen van Kunstwerk! kwamen terug in haar vrolijke kunstwerk. Het kunstwerk van de winnaar prijkt niet alleen met naam en foto op de cover van de Cultuurkrant, maar wordt ook een jaar lang geëxposeerd in de bibliotheek in de Turmac Cultuurfabriek.

In de cultuurkrant van afgelopen december stond een woordzoeker, de oplossing hiervoor was: Kunstwerk. Er waren vele goede inzendingen, maar de drie gelukkigen waren de heer Hamstra uit Zevenaar, de heer Moller uit Duiven en mevrouw Spaan uit Didam. Rond 10 mei valt de nieuwe Kunstwerk! Cultuurkrant met het thema Lentekriebels op de mat, vol culturele informatie, cursussen en voorstellingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden