(Foto: Walter Verwaal)

Donatie MKB Duiven voor Beweegtuin

Het bestuur van MKB Duiven heeft een donatie van 250 euro uit het MKB Duiven Fonds toegekend aan de Senioren Sociëteit in Groessen, die bezig is met de aanleg van een bewegingstuin in Groessen. De tuin moet in juli gereed zijn. 

In een bewegingstuin kunnen jong en oud in de gezonde buitenlucht op toestellen oefeningen doen én elkaar ontmoeten. De tuin komt bij het Dorpshuis in Groessen. “We vinden dit een prachtig gemeenschapsinitiatief”, aldus vicevoorzitter Theo Gieling van MKB Duiven, die zelf op nog geen honderd meter afstand van de bewegingstuin woont. “Onze donatie dekt slechts een klein deel van de kosten, maar alle kleine beetjes helpen en dat vinden we ook leuk om te doen.” 

Op de foto overhandigen Theo Gieling (links) en MKB-voorzitter Theo de Reus (rechts) de cheque aan v.l.n.r.: Kees Willemsen, Bart van Kerkhof en Sjef Holland.

Clubs of instellingen in de gemeente die met een project in aanmerking willen komen voor een donatie van 250 euro kunnen contact opnemen met MKB Duiven (0316-280682).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden