<p>Er gelden nog wel een aantal restricties, maar dat mag de pret niet drukken: er kan weer worden gesnuffeld in de boeken van de bibliotheek.</p>

Er gelden nog wel een aantal restricties, maar dat mag de pret niet drukken: er kan weer worden gesnuffeld in de boeken van de bibliotheek.

(Foto: Tessa Helmink-de Jong)

Muziekschool en bibliotheek weer geopend

‘Welkom terug’ prijkt er overal bij de ingang. Hier en daar zijn zelfs ballonnen opgehangen. Het is overduidelijk feest bij Kunstwerk!. Na een maandenlange sluiting is per woensdag 19 mei de muziekschool en per donderdag 20 mei de bibliotheek eindelijk weer open. Uiteraard met de nodige restricties, maar dat mag de pret niet drukken.

De bibliotheken in Duiven, Westervoort en Zevenaar zijn weer regulier geopend. De bibliotheken in Giesbeek, Lobith en Pannerden zijn alleen tijdens de full-service-uren geopend. Hiermee vervalt de afhaalservice. Bij binnenkomst worden alle bezoekers welkom geheten en gevraagd om vooraf een registratieformulier in te vullen, voor een eventueel bron- en contactonderzoek.

Nog even boetevrij
Het is weer mogelijk om lekker zelf door de boeken te snuffelen en er mag gebruik gemaakt worden van de computers. Tot en met 31 mei kunnen de geleende boeken boetevrij worden geretourneerd. Daarna gelden de normale leentermijnen met de daarbij behorende boetes.

Fysieke muziekles
Vanaf 19 mei kan iedereen weer genieten van een fysieke muziekles. Kinderen tot en met zeventien jaar mogen zelfs weer in groepsverband samenkomen. Wel is het de bedoeling dat ouders/verzorgers buiten wachten. Voor alle onderdelen van Kunstwerk! geldt dat men bij binnenkomst de handen dient te desinfecteren, een mondkapje draagt en de instructies van het personeel opvolgt. Iedereen moet nog even geduld hebben voordat het theater weer open mag, maar het gaat de goede kant op.

Kaarten bestellen
Het is al wel mogelijk om online kaarten voor volgend theaterseizoen te bestellen. Meer informatie en het aanbod in Het Musiater is terug te vinden op de onderstaande website.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden