<p>Wethouder Gemma Tiedink-Koning (links) en wethouder Carla Koers nemen het jaarverslag in ontvangst.</p>

Wethouder Gemma Tiedink-Koning (links) en wethouder Carla Koers nemen het jaarverslag in ontvangst.

(Foto: Tessa Helmink-de Jong)

Overhandiging jaarverslag Kunstwerk!

Wethouder Gemma Tiedink-Koning van Duiven en wethouder Carla Koers van Zevenaar ontvingen officieel het ‘Kunstwerk! jaarverslag 2020’ uit handen van Bert Frölich, directeur Kunstwerk! 

“Het jaar 2020 begon heel goed. Vier jaar na de fusie en met de eerste succesvolle activiteiten in de Turmac Cultuurfabriek bestendigden we de organisatie. Er was sprake van meer samenwerking, zowel met interne als externe partners. Tot 12 maart ... ” Dit zijn de eerste zinnen in het jaarverslag. 

Je zou hieruit kunnen afleiden dat de veelbelovende start uitmondde in een debacle, en in zekere zin is dat natuurlijk méér dan waar! Toch ligt dit beeld iets genuanceerder, want binnen alle beperkingen en maatregelen is Kunstwerk! erin geslaagd innovatief te handelen en “eruit te halen wat erin zat”. In het jaarverslag is te lezen wat voor sterke en weerbare organisatie Kunstwerk! is en hoe flexibel er is gehandeld. “Kunstwerk! heeft zich weten te handhaven en is een flexibele organisatie met vaste waarden. Voor alle inwoners van de Liemers, van jong tot oud!” Aldus een daadkrachtige Bert Frölich. 

Het jaarverslag is terug te lezen op liemerskunstwerk.nl/jaarverslag-2020-kunstwerk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden