<p>Rob Verhaaf: "Handbal blijft een geweldig mooi spelletje."</p>

Rob Verhaaf: "Handbal blijft een geweldig mooi spelletje."

Rob Verhaaf wordt trainer/coach Heren 1 HV Duiven

Handbalvereniging Duiven heeft Rob Verhaaf aangesteld als trainer en coach van Heren 1 voor het seizoen 2021 / 2022. Verhaaf (49) tekent voor twee jaar en gaat komend seizoen met de Heren 1 opnieuw de hoofdklasse in.

Voorzitter Emiel Hartskeerl van HV Duiven is blij met de benoeming. “Rob heeft al een rijk verleden bij onze vereniging als speler en in diverse functies en is al ruim dertig jaar lid. Hij kent de vereniging en de spelersgroep door en door en is de juiste man om hen te sturen in hun verdere ontwikkeling”, aldus Hartskeerl.

Verhaaf is op dit moment jeugdtrainer bij HV Duiven en speelt ook nog in het tweede herenteam. Hij moest dan ook even nadenken toen hij werd benaderd voor het trainerschap. “Hoofdtrainer zijn van Heren 1 kost veel tijd en dat betekent ook dat ik zelf niet meer aan spelen toe kom. Dat is jammer, maar ik wil mij volledig kunnen richten op het trainen en coachen.”

De oefenmeester mikt met zijn selectie op de subtop in de hoofdklasse. “En wellicht in de toekomst zelfs promotie. Afgelopen seizoen is voor iedereen in het water gevallen vanwege corona, maar deze jonge en ambitieuze groep is bij elkaar gebleven en kan alleen maar sterker worden. We zouden komend seizoen zowel de opbouw als hoekposities nog wel versterking kunnen gebruiken, maar we hebben gelukkig ook een talentvolle lichting A-junioren. Dat geeft veel vertrouwen voor een mooie toekomst.” De selectie begintin augustus de voorbereiding op de nieuwe competitie, die eind september van start gaat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden