<p>Naamgenoten Stijn Peters (links) en Stijn Goris verzorgen het optreden ‘De Vrienden van de Prins’.</p>

Naamgenoten Stijn Peters (links) en Stijn Goris verzorgen het optreden ‘De Vrienden van de Prins’.

‘Groessens Theater’ op 2, 3 en 4 juli in Zaal Gieling

Een paar weken geleden meldden we al dat carnavalsvereniging De Deurdreiers de corona-versoepelingen viert met het ‘Groessens Theater’. Nu zijn ook de data bekend. Er zijn vier voorstellingen verdeeld over drie dagen: 2, 3 en 4 juli. Komt dat zien!

De Commissie Pronkzitting van De Deurdreiers organiseert het ‘Groessens Theater’ in samenwerking met Zaal Gieling. De voorstellingen komen in plaats van de pronkzittingen die vanwege corona niet door konden gaan. In februari al werden de eerste plannen gesmeed, maar het wachten was op versoepelingen. Bij de afzonderlijke voorstellingen wordt nu uitgegaan van maximaal honderd bezoekers.

De uitvoeringen zijn op vrijdagavond 2 juli van 19.00 tot 21.30 uur, zaterdagavond 3 juli van 18.00 tot 21.30 uur, zondagmiddag 4 juli van 13.00 tot 15.30 uur en zondagavond 4 juli van 18.00 tot 21.30 uur. De eerste en de derde zijn zogenaamde ‘borrelplank’-uitvoeringen, de tweede en de vierde ‘dinershows’.

De optredens zijn uiteraard van Groessense bodem: ‘Toneelgroep Das Mooi’, ‘De vrienden van de Prins’ en René van Brandenburg alias ‘Boellie’. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Peter Loeters, een Liemerse muzikant in hart en nieren. De presentatie is in handen van Margit Gasseling.

Leden van De Deurdreiers hebben gratis toegang tot uitvoeringen van het ‘Groessens Theater’. Niet-leden betalen 10 euro. Tijdens de dinershow kost een vier gangendiner 37,50 euro. De borrelplank à 10 euro is optioneel. Aanmelden via: www.deurdreiers.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden