<p>Voorzitter Emiel Cellamare van De Westerduiven (links) neemt een cheque van 250 euro in ontvangst uit handen van HV Duiven-voorzitter Emiel Hartskeerl.</p>

Voorzitter Emiel Cellamare van De Westerduiven (links) neemt een cheque van 250 euro in ontvangst uit handen van HV Duiven-voorzitter Emiel Hartskeerl.

(Foto: René Nijhuis Fotografie)

HV Duiven is Westerduiven dankbaar voor coronahulp

Elkaar een beetje helpen, waarom niet? Hockeyclub De Westerduiven deed het. Ze waren behulpzaam richting handbalvereniging HV Duiven. Handbal-voorzitter Emiel Hartskeerl bedankte hockey-voorzitter Emiel Cellamare met de overhandiging van een cheque ter waarde van 250 euro.

Sporthal Triominos ging dicht begin dit jaar vanwege de coronapandemie. Daarmee vielen voor gebruiker HV Duiven de mogelijkheden om te trainen weg. Het bestuur zat met de handen in het haar. Waar moesten ze in vredesnaam hun teams onderbrengen?

Maar zoals zo vaak, als de nood hoog is, is de redding nabij. De reddingsboei werd geworpen door De Westerduiven. “Maak gebruik van een veld van ons”, zei Emiel Cellamare tegen voornaamgenoot Emiel Hartskeerl. Dat deden de handballers van februari t/m begin juni. Totdat Triominos weer open ging. Emiel Hartskeerl: “We zaten in een lastige situatie en waren heel blij met het aanbod van De Westerduiven. Met de overhandiging van deze cheque willen we uiting geven aan onze dankbaarheid.”

Emiel Cellamare van de hockeyclub: “Niet nodig natuurlijk, maar wel attent. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we een buurvereniging als HV Duiven helpen als we daartoe in de gelegenheid zijn.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden