<p>Alle dj&#39;s in de dop kunnen de fijne kneepjes van het vak leren tijdens de dj-les die wordt gehouden tijdens Kunstwerk! Zomert Door.</p>

Alle dj's in de dop kunnen de fijne kneepjes van het vak leren tijdens de dj-les die wordt gehouden tijdens Kunstwerk! Zomert Door.

(Foto: Liemers Kunstwerk!)

Kunstwerk! Zomert Door: programma week 2

Veel mensen blijven dit jaar thuis, maar wat moet je dan doen? Kunstwerk! gaat dit jaar weer een gevarieerd en creatief programma aanbieden voor jong en oud op alle locaties van Kunstwerk! in de Liemers. Een kleine greep uit het grote aanbod van Kunstwerk! Zomert Door.

Maandag 2 augustus 2021
10.30 tot 11.30 uur - Op een speelse manier de Duitse taal spreken, luisteren, lezen en schrijven. Voor beginners en licht-gevorderden. Was wissen Sie (noch)? Kun je je enigszins verstaanbaar maken bij onze oosterburen, maar besef je dat het niet altijd correct is, wat je zegt? Is een langere cursus iets voor jou is? Dan is deze workshop geschikt voor jou. Locatie: Turmac Cultuurfabriek/ruimte 20. Kosten: € 12,00 per persoon.

10.30 tot 11.30 uur - Schilder en teken een ontdekkingsreis. Van acht tot en met twaalf jaar. Heb jij zin in een kunstbeleving die een ontdekkingsreis wordt? Meld je dan aan voor deze workshop. Locatie: Turmac Cultuurfabriek/ruimte 21. Kosten: € 10,00 per persoon inclusief materiaal.

13.00 tot 14.30 uur - Op een speelse manier de Engelse taal spreken, luisteren, lezen en schrijven. Voor beginners en licht-gevorderden. What do you know? Wil je ontdekken of een langere cursus Engels iets voor je is of wil je weten wat er van je eens geleerde kennis van de Engelse taal over is? Doe dan mee! Op een speelse manier kun je ontdekken wat je wil leren of wat je al weet. Locatie: Turmac Cultuurfabriek/ruimte 20. Kosten: € 12,00 per persoon.

Woensdag 4 augustus 2021
09.00 tot 12.00 uur - Dj Les - Vanaf acht tot en met twaalf jaar. Ga aan de slag met een eigen draaitafel om muziek te maken en te mixen. Locatie: Turmac Cultuurfabriek/ruimte 20. Kosten: € 9,00 per persoon.

Meer informatie?
Voor meer informatie over Kunstwerk! Zomert Door, zoals een overzicht van alle activiteiten of aanmelden, kijk op de onderstaande website.

liemerskunstwerk.nl/zomertdoor

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden