<p>Scene uit de film 'Our Friend'.</p>

Scene uit de film 'Our Friend'.

(Foto: Copyright Gravitas Ventures)

Filmhuus in Huize Vredenburg

Filmhuus Westervoort is terug in Huize Vredenburg, waar elke eerste donderdag van de maand een filmavond wordt gehouden. Donderdag 2 september is de film ´Our Friend´ te zien mits alle maatregelen het toelaten. 

In deze bijzondere film trekt Dane in bij zijn beste vrienden, het echtpaar Nicole en Matt Teague, om hen mentaal te steunen nadat het stel te horen kreeg dat Nicole terminaal ziek is. Dane heeft echter een grotere impact dan het drietal voor mogelijk had kunnen houden. Dit waargebeurde verhaal over vriendschap voor het leven is een ode van journalist Matthew Teague aan zijn jong overleden vrouw en de vriend, die hen tijdens haar laatste levensjaar ter zijde stond.

Vanaf 19.30 zijn bezoekers welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. De film begint om 20.00 uur en halverwege is er een pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

Er is bewust gekozen voor een ruime opzet waardoor er dertig stoelen beschikbaar zijn om voldoende afstand te kunnen houden. Bezoekers kunnen op www.filmhuuswestervoort.nl een zitplaats reserveren voor vijf euro per stuk. Die plaats wordt dan tot 19.45 uur bezet gehouden. Daarna komen reserveringen te vervallen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden