Foto:

BOOOM Digital steunt ‘Das Groessen’

Dankzij De Liemerse Uitdaging bouwde het bedrijf BOOOM Digital vier jaar geleden een website voor de stichting Das Groessen. De match is nu wederom dankzij De Liemerse Uitdaging verlengd met een onderhoudscontract. 

BOOOM Digital het bedrijf van Zevenaarder Milan Brouwer (links op de foto) tekent vijf jaar lang gratis voor het onderhoud van de website. “Met onze site hebben we een prachtig visitekaartje waar je kunt terugkijken op fantastische evenementen zoals de manifestatie Das Groessen of de Das Groessen Kwis”, vertelt Manouk van Dijk (rechts op de foto) namens de stichting Das Groessen. “Daarnaast kondigen we via de website nieuwe events aan. 

Omdat de digitale technieken zich blijven vernieuwen, is regelmatig onderhoud belangrijk. Als stichting hebben we geen leden die contributie betalen en we willen in deze tijd ook sponsors niet lastig vallen. We zijn daarom heel blij dat de Liemerse Uitdaging ons opnieuw heeft gematcht met BOOOM Digital en dat het bedrijf ons op deze wijze ondersteunt.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden