<p>Alle trotse genomineerden voor de Duivense ondernemersverkiezingen van 2020, waarvan op donderdag 9 september de ontknopingen zijn.</p>

Alle trotse genomineerden voor de Duivense ondernemersverkiezingen van 2020, waarvan op donderdag 9 september de ontknopingen zijn.

(Foto's: Tineke van de Lagemaat)

Uitreiking ondernemersprijzen

Negen maanden zitten de acht genomineerden voor de Duivense ondernemersprijzen van 2020 al in spanning. Maar donderdag 9 september is het eindelijk zo ver. Dan worden de winnaars bekendgemaakt.

Dat gebeurt tijdens een bijeenkomst van ondernemersvereniging MKB Duiven, die de verkiezing al vanaf 2004 organiseert. De prijs voor de Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense ondernemer van het jaar wordt uitgereikt door burgemeester Huub Hieltjes. Het paar dat in 2019 die prestigieuze prijs won, Daniëlle en Henk Vuulink van De Kaastobbe,  overhandigt dit keer de prijs aan de Spiegel & Reflex Opleidingen Duivense starter van het jaar. Een stimuleringsprijs voor ondernemers die de afgelopen drie jaar een bedrijf zijn begonnen.

De genomineerden voor de Duivense ondernemer van het jaar zijn Arthur en Angelien Mattijssen van Blokker Mattijssen, Bas de Rijk van Car Vision, Han Goudzwaard van H. van der Berg transport, verhuizingen en opslag, Theo Heebing van Kapsalon Theo Heebing en Martien, Marian, Marco en René van Tilburg van hortensiakwekerij Van Tilburg. Voor de startersprijs zijn geselecteerd Loes van Bemmel van Loes Jonkers Uitvaartverzorging, Anne Aaldering van Huidkliniek Cosmed en Cem Aksoy van Promo Led Systems.
De prijzen zijn een momentopname, want de ondernemers zijn genomineerd omdat ze in 2020 een bijzondere prestatie hebben geleverd volgens collega-ondernemers. De starters zijn de afgelopen drie jaar met succes een bedrijf begonnen. De genomineerden zijn beoordeeld door twee jury’s.

De prijzen worden donderdag vanaf 20.00 uur uitgereikt in zaal Gieling. Ook ondernemers die geen lid zijn van MKB Duiven zijn welkom, maar ze moeten hun bezoek van tevoren wel aanmelden via info@mkbduiven.nl of 0316-280682.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden