<p>Michel en Joke Wolf kregen op de dag van hun gouden bruiloft felicitaties van locoburgemeester Johannes Goossen van Duiven.</p>

Michel en Joke Wolf kregen op de dag van hun gouden bruiloft felicitaties van locoburgemeester Johannes Goossen van Duiven.

(Foto: Piet Wijnands)

Gouden echtpaar Wolf is nog altijd lekker actief

Een gouden mijlpaal. Die was er voor Michel Wolf (72) en Joke Wolf-Van Winsen (70) op dinsdag 17 augustus. Precies vijftig jaar waren ze die dag getrouwd. Locoburgemeester Johannes Goossen ging naar de Kennedystraat in Duiven om felicitaties over te brengen namens de gemeente.

Ze zijn nog relatief jong en genieten van het leven. De elektrische fiets is een uitvinding en ze hebben ook nog de caravan. Daarmee gaan ze regelmatig op pad en dan beperken ze zich niet tot Drenthe en Zuid-Limburg. Ook in Spanje of Kroatië zou je de caravan van Michel en Joke Wolf zomaar tegen kunnen komen.

Beiden zijn geboren en getogen in Arnhem. Daar leerden ze elkaar kennen in het voormalige zwembad Thialf. Michel werkte zijn hele leven bij Defensie. De eerste ongeveer zestien jaar was hij gelegerd in Duitsland. Toen hij werd overgeplaatst naar Nederland, in 1988, gingen ze in Duiven wonen. Joke werkte daarna nog jarenlang bij de Rabobank, onder meer in Westervoort.

Het echtpaar heeft een dochter die in Duiven woont en een zoon die in Arnhem woont. En er zijn vier kleinkinderen. Samen met de kinderen en kleinkinderen wordt het gouden huwelijksfeest binnenkort, als de vakanties voorbij zijn, gevierd met een dagje uit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden