Onderling Genoegen huldigt Gerrit Derksen

89 jaar is Gerrit Derksen. Toen hij jong was, was er in Duiven niet zo heel veel te doen. Je had de kerk, voetbalclub DVV (opgericht in 1945) én Schutterij Onderling Genoegen (opgericht 1896). In 1950, toen hij 18 was, werd Gerrit Derksen lid van de schutterij. Dat is hij altijd gebleven. 

Vorig jaar had de vereniging hem willen huldigen vanwege zijn 70-jarig lidmaatschap, maar dat ging vanwege corona niet door. Daarom dit jaar maar. Vorige week, woensdag 1 september, werd Gerrit gehuldigd. Die dag was niet zomaar gekozen. Het was namelijk ook zijn verjaardag. Dubbele felicitaties! 

En hoewel het de huldiging vanwege zijn 70-jarig jubileum betrof, is Gerrit dus inmiddels 71 jaar lid van Onderling Genoegen. De bestuursleden Marijke Vos en Wilco Brandenburg gingen bij de jubilaris op bezoek om hem een speldje op te spelden en een oorkonde te overhandigen. Gerrit Derksen is jarenlang een bekwaam kermisschutter geweest. Hij doet het nu uiteraard rustig aan, maar voelt zich nog altijd nauw betrokken bij de vereniging.

Op de foto Gerrit Derksen en zijn vrouw en de bestuursleden Marijke Vos en Wilco Brandenburg van Onderling Genoegen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden