<p>John Kemper (links) en Frans Brink tijdens de opening van de expositie.</p>

John Kemper (links) en Frans Brink tijdens de opening van de expositie.

(Foto: Piet Wijnands)

Hamerstaete exposeert foto’s oud-Westervoort

Vrijdag 3 september is in woonzorgcentrum Hamerstaete in Westervoort een expositie geopend met (vergrote) ansichtkaarten van oud-Westervoort. De kaarten komen uit de collectie van de Westervoortse verzamelaar Frans Brink.

Bij de opening waren vanwege corona alleen bewoners van Hamerstaete, de A-Meezingband en organisatoren van de expositie aanwezig.

De expositie is bedoeld om bewoners, samen met familieleden, oude herinneringen te laten ophalen aan het Westervoort van weleer. Het is een gezamenlijk idee van personeel en activiteitenbegeleiding van Hamerstaete en enkele leden van de Historische Kring Westervoort. De ansichtkaarten blijven vier weken hangen, waarna ze worden vervangen door andere.

Door corona is de expositie helaas maar beperkt toegankelijk voor niet-bewoners van het woonzorgcentrum. De openingsdagen zijn: vrijdag 10 september, maandag 13 september, woensdag 15 september en vrijdag 17 september. Steeds van 11.00 tot 13.00 uur. De coronaregels moeten in acht worden genomen: anderhalve meter afstand houden, een mondkapje op, de aangegeven looproute volgen, geen gebruik maken van het toilet en niet gaan zitten. Vooraf aanmelden hoeft niet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden