<p>Foto: David Bouman.<br><br><br><br></p>

Foto: David Bouman.Nog plek bij ‘basiscursus fotografie’

Steeds meer mensen storten zich als hobby op het maken van (betere) foto’s. Dan is de ‘basiscursus fotografie’ van de Kreatieve Kring Westervoort natuurlijk op maat gesneden. De cursus begint op maandag 20 september en er zijn nog enkele plaatsen vrij. 

De cursus bestaat uit zes lessen. Vier op maandagavonden van 20.00 tot 22.00 uur (theorie) en twee op zaterdagochtenden (praktijk). Leslocatie is Kulturhus de Nieuwhof aan de Rivierweg 1 in Westervoort. De cursus gaat in op de mogelijkheden van fotocamera’s met instellingsmogelijkheden. Hoe doe ik dat nu precies met bijvoorbeeld sluitertijd en belichting? Tijdens deze cursus legt een docent dat haarfijn uit. Hij leert de deelnemers ook kijken als een echte fotograaf. Aan de hand van de theorie en opdrachten die de cursisten meekrijgen (die in de volgende les worden besproken), leren deelnemers hoe uiteindelijk het perfecte plaatje kan worden gemaakt.

Voor aanmelding en nadere informatie kan contact worden opgenomen met Riky Rothengatter, telefoon 026 311 96 59. Of kijk op de website van de Kreatieve Kring Westervoort: www.kreatievekringwestervoort.nl. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden