Afbeelding

Koor Shake It! vernieuwd 2019 in

Algemeen

Jeugdpopkoor Shake It! uit Duiven gaat vernieuwd het nieuwe jaar in. Het koor dat in 2015 werd opgericht door Marcelle Immerzeel (een ouder die een koor zocht voor haar dochter), valt sinds kort onder de culturele voorziening Liemers Kunstwerk!

Per 1 januari treedt ook een nieuwe dirigent aan: Arjan Lienaerts. Hij volgt Mirjam van Dijk op. Arjan Lienarts is een veelzijdig muzikant en dirigent. Hij komt uit Arnhem en heeft na een studie muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg gestudeerd in Londen. Daar is hij cum laude afgestudeerd aan de Royal Academy of Music. Onder leiding van Lienaerts gaat het koor een nieuw repertoire instuderen.

Shake It! richt zich op Top 40-muziek en zoekt daarbij graag de uitdaging op. Tijdens de repetities is er ook aandacht voor podiumpresentatie en solozang. Kinderen en jongeren die van zingen houden zijn welkom op de openbare repetities op maandag 21 en maandag 28 januari in De Ogtent. Jongens en meisjes van 11 t/m 14 jaar van 19.00 tot 20.00 uur en jongeren (m/v) van 15 t/m 25 jaar van 20.15 tot 21.30 uur. Shake It! is ook te boeken voor optredens: info@liemerskunstwerk.nl.