POW verstevigd 2e plaats C2-divisie Nederlandse Basketball Bond (NBB)

Algemeen

De 4e competitiedag bracht Pigeons On Wheels (POW) naar sporthal De Els te Haaksbergen, waar op zaterdag 15 december 2018 de 2 wedstrijden in de C2-divisie werden gespeeld. De POW-selectie bestond uit: Isabelle, Daan, Fons, Martijn, Lucia, Peter, Björn, Maarten.
De 1e wedstrijd tegen de Mustangs uit Emmen stond POW in de eerste minuten op een lichte achterstand 6 -8 aan het eind van het eerste kwart. In het tweede kwart wist POW de achterstand om te buigen naar een 16 - 14 ruststand. Na de rust kwam POW op stoom met vlagen goed teamspel, wat resulteerde in een 44 – 24 eindstand.
Scores: Martijn 10, Isabelle 8, Fons 8, Maarten 8, Peter 6, Lucia 2, Björn 2
De tweede wedstrijd van de dag speelde POW tegen de vrienden van De Koprol uit Nijmegen. Het begin van de wedstrijd was voor “024 on Wheels”. Nadat POW de verdediging op orde had gebracht kantelde de wedstrijd in het voordeel van POW, 20 - 26 ruststand. Na de rust kwam POW steeds beter in vorm, waardoor het verschil steeds groter werd, eindstand 31 - 52.
Scores: Peter 12, Fons 12, Isabelle 10, Maarten 6, Martijn 6, Lucia 4, Björn 2

Wederom is duidelijk geworden dat Hard Work Pays Off!

Pigeons On Wheels staat stevig op de tweede plek en zij zullen het de koploper Devedo erg lastig gaan maken!