Afbeelding
Foto: Marjon Bouma

Zaalvoetbaltoernooi en inloop Uniek en gezinshuis de Wilgenhof

Algemeen

Op 26 november is er een gezamenlijke sportactiviteit georganiseerd door Uniek en gezinshuis de Wilgenhof in sporthal Triominos.

Het is echt een super middag geworden. Miranda Blomsma van Uniek en Edwin Coenen en Wim van Ingen van gezinshuis de Wilgenhof hebben de handen in een geslagen en gezamenlijk een zaalvoetbaltoernooi plus inloop georganiseerd. Er waren in totaal 27 mensen gekomen die allen een topmiddag hebben gehad. Onder deze 27 mensen waren mensen vanuit Uniek en de bewoners van gezinshuis de Wilgenhof. Daarnaast nog wat genodigden die het leuk en gezellig vonden om mee te doen. Het was geweldig om te zien dat zoveel verschillende mensen er gezamenlijk een sportieve en gezellige middag van hebben gemaakt. Er waren 4 teams samengesteld die in toernooi vorm tegen elkaar streden. Dit ging in goede harmonie en onder de bezielende leiding van de scheidsrechters, Nico en Hans. Naast het voetballen was er een inloop met spelletjes, gezellig kletsen en een hapje en een drankje.

Er werd gevoetbald met veel inzet en plezier, de scheidsrechters waren lovend over de sportieve sfeer die er onderling heerste. Na afloop tijdens de prijsuitreiking werd opgemerkt dat er geen verliezers waren , maar alleen winnaars. Dit omdat iedereen zijn/haar best had gedaan naar eigen mogelijkheden. De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje, gesponsord door Marco van Westeneng bestratingen. Er zullen richting toekomst vaker leuke/sportieve, leerzame en gezellige activiteiten georganiseerd worden door Uniek , in samenwerking met de bewoners van de Wilgenhof. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor jongvolwassen mensen met een beperking of belemmering. In februari 2018 is de officiële opening van gezinshuis de Wilgenhof. Daarover zal in januari meer informatie volgen.