Belading ovenwagens
Belading ovenwagens

“Werken bij Vandersanden-dag” in steenfabriek Tolkamer

Algemeen

TOLKAMER - Ervaar een innovatieve baksteenfabriek van dichtbij. Op zaterdag 27 november van 10:00 uur tot 12.00 uur organiseert Vandersanden in Tolkamer een “werken bij Vandersanden-dag” voor mensen die geïnteresseerd zijn om te komen werken in een geavanceerde straatbaksteenfabriek. Het bedrijf is in Tolkamer op zoek naar nieuwe collega’s om hun teams voor de technische dienst, expeditie en productie te komen versterken.

Wat maakt het werken bij een baksteenfabriek zo speciaal en mooi? Op deze vraag krijg je uitvoerig antwoord op zaterdag 27 november. Er wordt een korte presentatie gegeven door medewerkers van Vandersanden en bovendien krijg je een uitgebreide rondleiding in de fabriek. Zo ervaar je zelf de technieken en de hoogwaardige automatisering in de steenfabriek.

De productielocatie in Tolkamer blijft de komende jaren innoveren. De fabriek beschikt reeds over een nieuwe ‘energie zuinige’ oven. Deze hypermoderne tunneloven verlaagt het energieverbruik met zo’n 25 procent. De komende jaren transformeert de fabriek verder naar de laatste stand der techniek met een gemoderniseerd machinepark. Vandersanden zoekt nieuwe enthousiaste collega’s die hier onderdeel van willen uitmaken en samen willen bouwen aan een duurzame toekomst.

“Bij Vandersanden zijn de medewerkers trot op hun job. Als medewerker van Vandersanden ben je onderdeel van een familie”, zegt Lucinda Koster (HR bij Vandersanden). “We hebben een team van vakmensen die plezier beleven aan wat ze doen. Dit plezier zie je terug aan de kwaliteit die Vandersanden levert, maar je ervaart het ook in de manier hoe we met elkaar omgaan”.

Geïnteresseerd geraakt en wil je weten wat werken bij Vandersanden in Tolkamer precies inhoudt?
Na aanmelding via de website van Vandersanden ben je van harte welkom.
Meer info: https://www.vandersanden.com/carriere-bij-vandersanden