Karwei-Bouwmarktmanager Patrick van Tol in de raamdecoratieshop.
Karwei-Bouwmarktmanager Patrick van Tol in de raamdecoratieshop. Foto:

De raamdecoratie-adviseur van Karwei komt kosteloos bij u thuis! Extra gratis service bovenop de albekende service van de bouwmarkt

Algemeen

ZEVENAAR - Gordijnen of andere raamdecoratie kiezen is bij Karwei in Zevenaar nog leuker dan ooit tevoren! De nieuwste trends worden er in diverse shops gepresenteerd.

Overzichtelijk en duidelijk. De klant kan er –mét het advies van de specialist- een goede keuze maken uit een gigantisch assortiment. En... Karwei Zevenaar maakt het de klant nog makkelijker: je kunt een afspraak maken met de adviseur van Karwei voor gratis advies en inmeten aan huis!

Bouwmarktmanager Patrick van Tol is trots dat hij deze extra service kan aanbieden. “Onze raamdecoratie-adviseur komt bij de klant met de speciale Karwei-bus aan huis. Hij heeft allerhande stalen bij zich en men kan thuis de juiste stof, materiaal en kleur kiezen. Bij deze service hoort ook het inmeten, gratis! Het product wordt vervolgens door de leverancier op maat gemaakt en kan in de bouwmarkt worden afgehaald of wordt thuis afgeleverd.” Deze extra service van Karwei Zevenaar geldt voor de aanschaf van alle soorten raamdecoratie: van inbetween-, rol- en plisségordijnen tot aan diverse jaloezieën op maat. “De klant wordt zo op een prettige manier ontzorgd en krijgt een uitstekend advies van onze deskundige adviseur. Deze gratis service geldt voor ons hele uitgebreide merkassortiment”, aldus Patrick van Tol. “Mocht de klant ook gebruik willen maken van onze montageservice, vraag in de winkel naar de mogelijkheden.”

Alvast een afspraak maken?
Dat kan via internet: www.karwei.nl/advies-aan-huis of kom naar de bouwmarkt Karwei, Edisonstraat 20a, Zevenaar.