A50 Beekbergen Waterberg komend weekend dicht

Algemeen

REGIO - Rijkswaterstaat voert groot onderhoud uit van vrijdag 8 april 20.00 uur tot maandag 11 april 05.30 uur aan de A50 tussen knooppunt Beekbergen en knooppunt Waterberg in de richting van Arnhem. De weg is hiervoor in de richting Arnhem afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een andere route en extra reistijd van meer dan 30 minuten.

Deze werkzaamheden stonden gepland van 1 tot 4 april. In verband met de voorspelde weersomstandigheden zijn deze werkzaamheden geannuleerd: het was technisch niet mogelijk het werk uit te voeren. Deze werkzaamheden vinden komend weekend plaats.

Afsluitingen en omleidingsroutes 

De A50 is afgesloten tussen knooppunt Beekbergen en knooppunt Waterberg in de richting van Arnhem van vrijdagavond 8 april 20.00 tot maandagochtend 11 april 05.30 uur. Het verkeer wordt omgeleid vanaf knooppunt Beekbergen via de A1, de A30 en de A12. De extra reistijd bedraagt meer dan 30 minuten. De route staat aangegeven met borden langs en boven de weg.

Vervolg groot onderhoud 

Na dit weekend is de eerste fase van het groot onderhoud aan de A50 afgerond. De volgende fase van het groot onderhoud A50 vindt plaats vanaf vrijdag 5 augustus 20:00 tot maandag 22 augustus 05:30 uur: dan is de A50 tussen de knooppunten Waterberg en Beekbergen in de richting Apeldoorn gedurende 16 dagen volledig afgesloten. In september en oktober volgen vier weekendafsluitingen van de A50 tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg in de richting Arnhem. Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A50 om te zorgen voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer, beperking van files en het vergroten van de bereikbaarheid. Om de snelwegen kwalitatief op niveau te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.