De schutterij trekt door het dorp
De schutterij trekt door het dorp

Schuttersfeest in Loo op pinksterzaterdag

Algemeen

LOO - Loo is op pinksterzaterdag 4 juni dé plaats voor volop gezelligheid. Op die avond is er het schuttersfeest bij schutterij Willem Tell. 

Muziek is er van Cabrio, een allround coverband uit onze regio die garant staat voor entertainment, spontaniteit, een goede show en natuurlijk kwaliteitsvolle muziek: een mix van hedendaagse topveertignummers, rockklassiekers, feesthits en wat al niet meer. Het kan niet anders of het wordt een fantastisch feest. De zaal gaat om 19.30 uur open en het feest is voor iedereen vanaf 16 jaar toegankelijk. Daarvoor, vanaf 19.00 uur, trekt de schutterij traditiegetrouw door Loo en wordt koningspaar Arwin en Corrine Klein Gunnewiek thuis afgehaald door de schutters, muziekvereniging Excelsior en schietvereniging Jimmy Tell. Ook het keizerspaar Gerrit en Marja Mulder is van de partij. Om 20.30 uur is het gezelschap in het schuttersgebouw (Loostraat 38, Loo) en begint het feest echt.
Leden, kermiskaarthouders en jeugdkaarthouders hebben gratis toegang tot het schuttersgebouw. Zij ontvangen thuis een persoonsgebonden toegangskaart voor deze avond. Anderen hebben entree voor 10,00 euro per persoon. Er is alleen kaartverkoop aan de deur. Er kan bij de entree om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden.
Net als ruim duizend anderen ook lid of kaarthouder worden bij Willem Tell?
Stuur een e-mail naarledenadministratie@willemtellloo.nl.

St. Andries houdt wandeltocht

GROESSEN - Op tweede pinksterdag 6 juni verzorgt muziekvereniging St-Andries haar 17e Andries Wandeltocht.

De tocht is een leuk evenement voor jong en oud en een goede training voor de Nijmeegse vierdaagse. Er zijn afstanden van 10, 15, 20, 30 en 40 kilometer. Deze auto-luwe routes gaan door Groessen en omgeving en het mooie natuurgebied van de Gelderse poort. De start is vanaf het schuttershuis, schuttershuis 1 (tegenover de kerk) in Groessen. Tussen 7.00 en 9.00 uur kan men starten voor de 30 en 40 km; tussen 9.00 en 12.00 uur voor de 10, 15 en 20 km.

Meer informatie staat op www.st-andries.nl of neem ervoor contact op met Edwin Driessen 06 23961786.