Afbeelding

Ontbijten met de burgemeester tijdens Het Nationaal Schoolontbijt in Duiven

Algemeen

Aanstaande vrijdag 7 oktober ontbijt burgemeester Huub Hieltjes in het gemeentehuis van Duiven van 8.45-10.00 uur samen met schoolkinderen van IKC Remigius in het kader van Nationaal Schoolontbijt. Zo geven ze het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag. Aan de week van Het Nationaal Schoolontbijt doen een half miljoen kinderen in 250 gemeenten mee.

Gezonde start

Voor het ontbijt betaalt burgemeester Hieltjes een symbolisch bedrag voor het ontbijt dat de kinderen meebrengen. Hij geeft een donatie aan het Nationaal Schoolontbijt om nu en in de toekomst het belang van een gezond ontbijt onder de aandacht te blijven houden. Burgemeester Hieltjes overhandigt de cheque tijdens het ontbijt aan een van de 18 kinderen kinderen.
Het Burgemeestersontbijt is een vast onderdeel van het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar organiseren we het Burgemeestersontbijt en het Nationaal Schoolontbijt op twee verschillende momenten. 7 oktober: Het Burgemeestersontbijt in het gemeentehuis in Duiven. 7 – 11 november: De 20e editie van het Nationaal Schoolontbijt op scholen. Zo creëren we extra aandacht voor het belang van een gezond ontbijt bij kinderen.