Afbeelding

Recreatief Pokertoernooi in Westervoort

Algemeen

WESTERVOORT Op maandag 13 maart kun je in Westervoort bij Wieleman Zalencentrum aan de Poker Series Live #7 van Pokeren.nl meedoen. Het toernooi begint om 16:00 en zal tot ongeveer 21:00 duren. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is op 15 januari 2023 van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 70 toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van Pokeren.nl.

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uurtjes. Het toernooi in Westervoort van maandag 13 maart wordt gehouden in de grote zaal van Wieleman Zalencentrum. De Poker Series is hier sinds het vierde seizoen gast en komen elk jaar graag terug. Gemiddeld doen er aan onze voorrondes in Westervoort zo’n 80 personen mee. Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière.

Via de Evenementenpagina op Facebook kun je vast aangeven of je interesse hebt om te komen spelen. Inschrijven doe je via de toernooipagina op Pokeren.nl.

Toernooipagina - https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/westervoort/

Evenementenpagina - https://www.facebook.com/events/533582375545309/