Belinda Kinnaer speelt een thuiswedstrijd
Belinda Kinnaer speelt een thuiswedstrijd

Gruosna838 gaat voluit met ‘RADIONL Op Volle Kracht Artiestenshow’

Algemeen

GROESSEN – Op zaterdag 1 april houdt de commissie ‘Gruosna 838’ (onder de vlag van CV De Deurdreiers) weer een ouderwetse Hollandse Avond in Zaal Gieling met live optredens van Hollandse artiesten.

Deze artiesten zijn verbonden aan de populaire radiozender RADIONL die uitsluitend gaat voor de muziek van eigen bodem. In Groessen zal de favoriete DJ van dit radiostation, Hessel Wijkstra, de avond presenteren, zelf zingen en een viertal artiesten ontvangen, verdeeld over de avond. Een van deze artiesten is Belinda Kinnaer, die in Groessen als het ware een thuiswedstrijd speelt. Belinda is bekend geworden als leadzangeres bij de band Commercial Break. Na 22 jaar nam deze band afscheid tijdens de laatste Amsterdamse Live Avond op 28 februari 2015. Nu staat Belinda dus na acht jaar weer op hetzelfde podium in Groessen, maar nu als solozangeres. De andere artiesten zijn De Havenzangers, Jan van Est, Hessel & Ineke en Arnhemmer Franz Joostink.

De bezoekers kunnen ouderwetse gezelligheid en veel meezingers verwachten, en wat velen als muziek in de oren zal klinken is: de muziek is op een normaal geluidsniveau.

Zaal Gieling is op 1 april open vanaf 20:00 uur. De non-stop RADIONL ‘Op Volle Kracht Artiestenshow’ duurt tot 00:30 uur. Kaarten tegen € 10,00 liggen op de voorverkoopadressen: Leo van Ussen Tweewielers (Zevenaar), Present Art, Snackcounter Braam-Eiland (Duiven),  Zaal Gieling en Fruitkwekerij De Stokhorst (Groessen),sportkantine (Loo). E-tickets zijn verkrijgbaar via de website www.deurdreiers.nl. Aan de zaal bedraagt de entree € 12,50 (onder voorbehoud, want vol=vol). Voor informatie: Facebook Gruosna 838 en www.radionl.nl/agenda. De commissie ‘Gruosna 838’ is een activiteitencommissie van CV De Deurdreiers Groessen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding