GSV’38 JO12-1JM
GSV’38 JO12-1JM

Vijf sponsoren voor GSV’38 JO12-1JM

Algemeen

GIESBEEK - Vijf betrokken sponsoren hebben de handen ineen geslagen om het jeugdteam JO12-1JM van GSV’38 in nieuwe trainingspakken te steken, met bijpassende tassen. Het team bestaat uit jongens en meisjes.

Deze vijf bedrijven zijn niet alleen maar sponsor: ze hebben ook een sterke band met het team omdat hun kinderen in dit jeugdteam spelen. “Dit was ook meteen de voornaamste reden dat we besloten om deze betrokkenheid om te zetten in het gezamenlijk dragen van de kosten voor specifiek dit jeugdteam” vertelt Aico Reessink, een van de sponsoren. “We vinden het belangrijk om hiermee het team een uniforme uitstraling te geven, verbondenheid binnen het team te creëren en het teamgevoel te onderstrepen.” 
De sponsoren die dit mooie gebaar mogelijk hebben gemaakt zijn: Build your Finance uit Giesbeek, KFaction.nl uit Lathum en proeverij De Stadstuin uit Doesburg: deze bedrijven pronken op de rug van de trainingspakken. Op de tassen staan Calm Home uit Giesbeek en Drukwerk Planet uit Arnhem vermeld.
De trainers en leiding zijn erg blij met deze sponsoring en ze zijn trots op deze betrokkenheid voor dit mooie gemengde team.