Janiek Kroon overhandigt cheque aan Rob van de Beeten
Janiek Kroon overhandigt cheque aan Rob van de Beeten Rotary Duiven

Rotary Duiven overhandigt cheque van € 6.000,00 aan ‘t Hoge Veld

Algemeen

DUIVEN - Rotary Duiven heeft voor de vijfde keer het park-golftoernooi “Horsterpark Open” georganiseerd in het Horsterpark in Duiven. Met bijna 70 deelnemers werd gespeeld op een technisch moeilijke baan die speciaal voor deze gelegenheid is aangelegd. Wethouder Joyce Zwaga-Komen mocht de eerste afslag doen.

Het was een bijzonder zonnige dag, een toernooi met veel plezier, fanatiek spel, enthousiasme, wijn en kaas tussen hole 4 en 5, een wedstrijd chippen en een veiling. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue bij het theepaviljoen in het park en muziek van JustUs.
Het Horsterpark Open was weer een geweldig succes. Dankzij de deelname van spelers, donaties door sponsoren en de inzet van de vrijwilligers is een fantastisch bedrag opgehaald. Janiek Kroon, voorzitter Rotary Duiven, reikte een cheque van € 6.000,00 uit aan Rob van de Beeten, voorzitter stg. Woongroep ‘t Hoge Veld.

’t Hoge Veld in Duiven is een initiatief van ouders, op zoek naar een woonvoorziening voor hun jongvolwassen kind met een Autisme Spectrum Stoornis. ’t Hoge Veld biedt en kleinschalige huiselijke en veilige woonomgeving. De inrichting van de appartementen en de aanleg van de tuin moet door de bewoners zelf worden bekostigd. De bijdrage komt geheel ten goede aan de bewoners van ’t Hoge Veld.