90’s party in de Ogtent voor het goede doel

Algemeen

DUIVEN - Wie op 14 oktober naar de 90’s party in de Ogtent gaat beleeft een geweldige avond én steunt het goede doel. De opbrengst gaat naar Marjoleine Bessels, die kampt met MS. Zij wil in februari 2024 naar Mexico voor een stamceltransplantatie.

“De stamceltherapie voor de behandeling van MS wordt in het buitenland al jaren met succes toegepast. Ik heb 85% kans dat het aanslaat.” Omdat de behandeling door zorgverzekeraars in Nederland niet wordt vergoed, hoopt ze het geld via crowdfunding bijeen te krijgen. De behandeling kost maar liefst € 65.000. “Het wordt een geweldige avond op 14 oktober”, belooft Marjoleine. DJ John en Golden Star Entertainment zorgen dat het dak eraf gaat. De Ogtent is om 20.00 uur open; de party start om 20.30 uur. Tickets kosten € 12,50 en zijn te bestellen via de site van de Ogtent.
Naast de 90’s party houden familie en vrienden van Marjoleine ook een collecte in de gemeente Duiven om haar droom op een zo normaal mogelijk leven uit te laten komen. Deze collecte wordt gehouden in de week van 16 tot en met 20 oktober.
Helpen? Dat kan ook door de QR-code te scannen op de site www.marjoleinetegenms.nl en te doneren. Of door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL32RABO0371824923.