Afbeelding

Overdekte Winterfair bij GroenRijk Zevenaar

Algemeen

ZEVENAAR - Traditiegetrouw organiseert GroenRijk Zevenaar op 18 en 19 november voor de 12e keer een winterfair. Dit jaarlijks terugkerende evenement trekt steevast een diverse groep bezoekers en is de plaats om je feestdageninkopen te doen.

Op deze sfeervolle winterfair zijn meer dan 50 kramen te vinden met een groot, gevarieerd aanbod van onder meer kunstenaars en creatieve ondernemers uit de regio. Van ambachtelijke producten, kunst tot sieraden en verzorgings- en schoonmaakproducten, het is allemaal op de winterfair te vinden. Veel hiervan is uniek en handgemaakt! Verder kun je dit jaar voor een kleine bijdrage een mooie kerstfoto laten maken.
Laat je ook inspireren in het tuincentrum dat al helemaal is omgetoverd tot kerstshow en in de landwinkel kunnen verschillende delicatessen worden geproefd. Tussendoor kun je op het gezellige terras genieten van een hapje en een drankje én van verschillende optredens en muziek.
Kortom genoeg redenen voor jong en oud om op 18 en/of 19 november tussen 10.00 en 17.00 uur langs te komen op de winterfair van GroenRijk Zevenaar. De entree en parkeren is gratis.


GroenRijk Zevenaar, Pannerdenseweg 8A, Zevenaar, tel. 0316 - 333 538, www.groenrijkzevenaar.nl