"Wat als we die herinneringen nog een keer konden overdoen?"
"Wat als we die herinneringen nog een keer konden overdoen?"

Roel en Robin brengen een zolder vol verhalen

Algemeen

DUIVEN - De Ogtent is op 19 mei 2024 het decor van de de try-out van de voorstelling ‘Een Zolder Vol Verhalen’ van Robin Thuss en Roel Kersten. “Het is de eerste keer dat we de voorstelling voor publiek spelen.”

De inloop begint om 14:30 uur; de voorstelling start om 15:00 uur en duurt 75 minuten. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en een borrel te drinken.
In de muziekvoorstelling ‘Een Zolder Vol Verhalen’ gaan Robin & Roel terug in de tijd naar kostbare momenten uit het verleden. Hoe zou het zijn als je weer terug zou kunnen gaan naar dat mooie moment van vroeger? Weet je nog dat huis daar op de hoek waar je ben opgegroeid? Met wie danste je graag op dansles?
Via onder andere deze vragen, veel interactie en akoestische livemuziek nemen Robin & Roel mensen mee naar de mooiste momenten uit hun leven. Dat gebeurt in een decor van een oude zolder waar een mysterieuze kist vol spullen van vroeger staat. Robin &Roel gaan terug naar de scenes en verhalen van de spullen, aan de hand van muziek van vroeger en nu. Er worden verhalen gedeeld met elkaar en mensen worden in de spotlights gezet. Veel bekende Nederlandse liedjes zullen voorbij komen en er wordt (natuurlijk) gegarandeerd meegezongen.
“Laat je verrassen door interactie, muziek en een vleugje nostalgie terwijl we samen kostbare herinneringen delen. Deze voorstelling zit boordevol ‘Oja!’ momenten, waarin we die herinneringen nieuw leven inblazen”, aldus het duo.
Ze geven nog een advies: “Wie naar de voorstelling komt, wordt aangeraden een jeugdfoto mee te nemen, zodat de herinneringen nóg meer tot leven komen).
Meer informatie (over kaartverkoop) https://degoudenherinnering.nl/muziek-voorstelling/ of www.deogtent.nl.