GoedVolk
GoedVolk

‘Aoverdrieven doe je alleen op de Iessel, Olde Iessel en de Rien’

Algemeen

DUIVEN - GoedVolk treedt op 19 mei op in het Huis van Loo. 

De vierkoppige streektaalband GoedVolk zingt luisterliedjes en vertelt verhalen in het Achterhoeks en het Liemers’. Deze streektalen heten het Nedersaksisch en het Kleverlands. Hiermee probeert de band op 19 mei in Loo muzikaal uitdrukking te geven aan de identiteit van onze regio’s. 

Hier heeft men altijd iets te vertellen, al doet men dat liever met muziek en zang. Nuchterheid en passie gaan hier hand in hand, maar “aoverdrieven doe je alleen op de Iessel, Olde Iessel en de Rien”. De liedjes gaan over het alledaagse leven. Ze krijgen voor even een accent, dat soms heftig, soms liefelijk, maar altijd in een bijzondere en harmonische sfeer, is. Het gezelschap maakt uitsluitend gebruik van eigen tekstmateriaal. Meerstemmige zang is het handelsmerk van GoedVolk. Meer info over GoedVolk op Facebook en via Frans van Gorkum: 06 13 29 46 06

Het programma op 19 mei vindt plaats in het Huis van Loo, Loostraat 34, Loo (het kerkgebouw). van 15.00 - 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 10,- p.p. en de kaartverkoop is vanaf 14.30 uur aan de deur. 

Ontmoetingscentrum Huis van Loo organiseert iedere maand een ‘Loo Budget Concert’. Een uniek concept om iedereen die dat wil te kunnen laten genieten van live muziek op een bijzondere locatie! Meer info: huisvanloo.nl.

Afbeelding