Logo duiven-post.nl


Workshop voor kinderen in de POP UP locatie Elshofpassage

De gemeente Duiven stelt 2 POP UP ruimten beschikbaar voor inititiatieven van de inwoners van Duiven t.w. in de Elshof Passag en op het Eilandplein.

In het weekend van 22, 23 en 24 september 2017 zal er in de locatie Elshof Passage door de gemeente Duiven en het Schildercollectief Duiven een 1e aanzet worden gegeven op welke wijze invulling gegeven kan worden aan de POP UP.

De gemeente Duiven zal aanwezig zijn om aan belangstellenden de nodige informatie te geven.

Het Schildercollectief Duiven houdt op de zaterdag van 13.00 -17.00 uur een creatieve workshop voor kinderen.

De kinderen kunnen een gafe, te gekke duif maken waarbij zij gebruik kunnen maken van verf,, glieers, oogjes, veren, foam enz enz.

Daarnaast is het mogelijk dat de kinderen op een groot vel papier aan kunnen geven wat zij belangrijk en minder belangrijk vinden in hun wijk, school, speelplaats, vereniging enz.

Het doel is om inzicht te krijgen in wat kinderen belangrijk vinden op creatief gebied en waar zij zelf aan deel zouden kunnen geven.

Op de zondag tijdens Duuve te Gek zal er een expositie plaats vinden van het Schildercollectief Duiven. Barbara Koornneef, Cynthia van Ginneke en Edu Gijsbertse zullen hun schilderijen in de POP UP ruimte tentoonstellen. Zij zullen ook aanwezig zijn om vragen van belangstellenden te kunnen beantwoorden.

De expositie is geopend van 13.00 - 17.00.

De gemeente Duiven zal eveneens aanwezig zijn om de POP UP ruimte te promoten.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox