Logo duiven-post.nl


Op de foto v.l.n.r. Marian Keuben, Caroline Hofstra, Ans Roelofs, Jackie van der Werff (tevens scriptschrijfster), Rutger-Jan Ros, Ingrid Weeda, Danny de Boer, Tineke Corman, Elja Zagema, Claudia Hiffens en Ineke van Zwam.

Niet op deze foto Daan van den Broek, Lenie ten Velde, Dick de Jager, Evelien Reinders en Jennie Hidding (regisseur).

Foto Koos Roelofs
Op de foto v.l.n.r. Marian Keuben, Caroline Hofstra, Ans Roelofs, Jackie van der Werff (tevens scriptschrijfster), Rutger-Jan Ros, Ingrid Weeda, Danny de Boer, Tineke Corman, Elja Zagema, Claudia Hiffens en Ineke van Zwam. Niet op deze foto Daan van den Broek, Lenie ten Velde, Dick de Jager, Evelien Reinders en Jennie Hidding (regisseur). Foto Koos Roelofs

Duivense muziektheatervereniging Pit! zet nieuw stuk op de planken

Pit! maakt zich op voor PECH

Muziektheatervereniging Pit! uit Duiven maakt zich op voor drie dagen theater. Op 10, 11 en 12 november 2017 wordt in De Ogtent in Duiven het gloednieuwe stuk PECH op de planken gezet.

Annabel en Michel gaan trouwen in Prabilië. Familie en vrienden gaan mee. Onderweg besluiten ze de snelweg te verlaten en een snellere route naar het vliegveld te nemen. Maar ze verdwalen en dan gaat ook nog de bus kapot. Op de plek waar ze gestrand zijn, hebben hun mobieltjes geen bereik. Ze gaan op zoek naar een huis waar ze kunnen aanbellen voor hulp.

Maar in de wijde omtrek is geen huis te zien. Het landgoed waarop ze lopen staat ook helemaal niet op de kaart. Niemand weet waar ze precies terecht zijn gekomen.

Dan zien ze eindelijk een groot landhuis. Ze bellen aan. En al snel blijkt dat het huis wordt bewoond door een bijzondere groep mensen.....

PECH is het 11e, nooit eerder getoonde stuk dat Pit! op de planken brengt. De regie is in handen van Jennie Hidding, de tekst is geschreven door meespeelster Jackie van der Werff.

De voorstellingen in De Ogtent worden gespeeld op vrijdag 10 november (20.00 uur), zaterdag 11 november (20.00 uur) en zondag 12 november (14.30 uur). Kaarten kosten € 7,50 en zijn vanaf nu te bestellen via pitduiven@live.nl alsmede vanaf 15 oktober te koop bij Bruna Duiven en bakkerij Koenen (Eilandplein). Kijk voor meer informatie op www.pitduiven.nl.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox