Logo duiven-post.nl

Parkinson Café Zevenaar over intimiteit

Op dinsdag 24 oktober 2017 bent u van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in Parkinson Café Zevenaar dat wordt gehouden in Liemerije aan de Hunneveldweg 12 in Zevenaar. Het thema is deze keer: Intimiteit……ik ook van jou!

Anne-marie Peters, verpleegkundige en docente verpleegkundige beroepen, verzorgt deze middag. De behoefte aan intimiteit is niet aan leeftijd of ziekte gebonden. Intimiteit maakt dus deel uit van ieders leven. Velen van ons vinden het moeilijk om de eigen behoeften kenbaar te maken aan de ander. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om elkaar te ontmoeten omtrent dit thema. Waar liggen de mogelijkheden en grenzen en hoe kunnen verschillen in behoeften worden overbrugd zodat een ieder gezien wordt.

Parkinson Café Zevenaar is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson te maken heeft: mensen met Parkinson, hun partner, mantelzorgers en zorgverleners. In een ontspannen sfeer komt elke keer een onderwerp aan de orde, afgestemd op de wensen en behoeften van de bezoekers.

Parkinson Café Zevenaar is een initiatief van Liemerije en de Parkinson Vereniging. U hoeft geen lid te zijn van de Parkinson Vereniging, iedereen is welkom. U kunt zich opgeven vóór 21 oktober via info@liemerije.nl of via 088-0441999.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox