Logo duiven-post.nl


Folkcafé de Liemers tijdens CaDansa balfolk festival

Van donderdag 19 oktober tot en met 22 oktober zal het CaDansa balfolk festival plaatsvinden in de Ogtent te Duiven. Natuurlijk is Folkcafé de Liemers hier ook van de partij met een aantal artiesten.

Om de bezoekers uit de Liemers de gelegenheid te geven om eens kennis te maken met dit evenement zal op donderdag 19 oktober geen toegang worden geheven voor deze groep mensen.

Tijdens dit festival zijn er een tal van artiesten. Tim Elfring uit Zaltbommel is er één van.

Tim is al jaren actief in de muziek. Met zijn energieke Keltische folkband Pyrolysis heeft hij al in heel Nederland op verschillende grote podia en festivals gestaan, en ook als gast- en sessiemuzikant heeft hij al in veel verschillende formaties in allerlei stijlen opgetreden. Tijdens CaDansa zal hij solo optreden. Gewapend met zijn Ierse bouzouki speelt hij een gemengde set van eigen werk en traditionele Keltische folkliederen.

Tevens komt Madlot deze avond langs met hun traditionele muziek in een eigen jasje. Zalig om op te dansen. Scottisch, wals, polka, mazurka, enz. enz. Zij gebruiken daarbij ter inspiratie melodieën uit het repertoire van speelieden die ons voorgingen.

Dat leidt tot een bourree met de titel De Bon Potassie, een rondeau genaamd Het Vissertje, een Anglois als Scottisch en prachtige walsen met de namen Spek in de pan en Italiaanse Schoorsteenveger.

Verder komen deze avond de groepen: Té, Tribal Jaze en duo Jonssons Coudroy.

Kom gezellig langs vanaf 19:00 uur in de Ogtent. Remigiusplein 9 te Duiven

Folkcafé de Liemers is te vinden aan het Remigiusplein 9 te Duiven.

Meer info is te vinden op www.folkcafe-de-liemers.webnode.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox