Team stap veur stap. Alp d'Huzes

Team Stap veur Stap Zoals u vast al wel gehoord hebben gaan wij, familie Welling, de Kinkelder en Schmidt, aankomend jaar de Alp d'Huzes beklimmen. Een ieder met een eigen doel.

Maar voor de meeste blijft het een eigen prestatie in zijn of haar kunnen, met als voordeel iets te kunnen betekenen in de strijd tegen de ellendige ziekte KANKER. Helaas heeft iedereen op zijn of haar manier met deze ziekte te maken. Soms van heel dichtbij of soms iets verder van je vandaan. Maar het raakt ons allemaal. Onze quote is: Wie in het dal blijft, ziet nooit de andere kant van de berg! We zoeken hiervoor nog sponsors. Elk bedrag is welkom, alle beetjes helpen. U kunt dit doen door te sponsoren via onderstaande link; https://inschrijving.opgevenisgeenoptie.nl/sponsor-team?ri=1173 U steunt dan niet alleen ons als team, maar ook de stichting die onderzoek doet naar kanker en mensen met deze vervelende ziekte.

Tevens hebben we, in samenwerking met Schipper Vlees & BBQ, een leuke actie op touw gezet. U kunt namelijk bij hen aan de kraam tijdens de kerstmarkt in Duiven, rookworsten kopen. Van elke rookworst die verkocht wordt gaat er een euro naar ons goede doel. De kerstmarkt is op 23 en 24 december as. in het centrum van Duiven. U bent hier natuurlijk van harte welkom.

Mocht u meer informatie willen ontvangen over ons team of over de mogelijkheden van donatie dan kunt u contact opnemen via email; mkinkelder@hotmail.com Wij zouden er natuurlijk ontzettend mee geholpen zijn en zijn u zeer erkentelijk voor de bijdrage. Bij voorbaat hartelijk dank namens de deelnemers, Laudy, Miranda, Edwin, Stephanie, Yvonne, Patrick, Mayke, Sam en Maickel

Meer berichten

Shopbox