Chris Baltjes
Chris Baltjes

Chris Baltjes gekozen tot lijsttrekker GroenLinks Duiven

GroenLinks Duiven heeft op de algemene ledenvergadering van donderdag 7 december de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Lijsttrekker: Chris Baltjes, plaats 2: Sybrand Feenstra, plaats 3: Barbara Nooijen en plaats 4: Merlijn de Jonghe, allen uit Duiven.

Chris Baltjes heeft de nodige ervaring als raadslid. Hij weet de verhoudingen in Duiven goed in te schatten en heeft een duidelijke visie op de toekomst voor GroenLinks in Duiven waarin teamwork, verbinding en positieve benadering vanuit GroenLinks centraal staan. Feenstra en Nooijen zijn momenteel actief als fractie-assistenten en met De Jonghe voegt GroenLinks Duiven nieuw talent toe aan het team. Bij elkaar voldoende politieke ervaring en nieuw elan om het werk in de gemeenteraad samen op te pakken. Met een positief kritisch geluid zet GroenLinks in op een groenere en socialere gemeente Duiven.

GroenLinks zoekt de verandering, de beweging die Jesse Klaver in gang heeft gezet: gaan voor de toekomst en niet voor het korte-termijndenken. Met aandacht voor kinderen en de jeugd, voor een groene omgeving en leefbaarheid en nieuwe economische ontwikkelingen zonder daarbij bestaande bedrijven te frustreren. Het is de politieke uitdaging het juiste evenwicht te vinden.

Meer berichten