Degelijke winst voor Pigeons!

De talenten van U18 zijn de laatst weken de goede weg een beetje kwijt. Aan enthousiasme en motivatie geen gebrek, maar in het samenspel schoot het team tekort tegen het gelouterde Wyba.

Van de U16 kan je gerust zeggen dat ze op de goede weg zitten, alleen kiest het soms de verkeerde baan en staat ze dan tussen langzaam tot stilstaand verkeer. Niet afgelopen zaterdag, want toen kon het mixteam lekker opschieten. Tegen Flip Stars wonnen de jongens en meisjes van de U16 eenvoudig met 60-46. Dat konden de jongens en meisjes van U14 niet zeggen. In een rechtstreeks duel om de tweede plaats gleden zijn flink uit. Niet eens omdat zij minder kansen kregen, maar wel omdat zij het op onnavolgbare wijze voor elkaar kregen er heel veel te missen. Eindstand: 20-56.

Dames 1 van Pigeons wordt een steeds hechter team. Als het om gezelligheid zou gaan, dan stond het team eerste in de competitie. Komt het op basketballen aan, dan staan de dames ook hun mannetje. Tegen het Trajanum 2 was dat helaas niet voldoende. Het sterke team uit Nijmegen won met 59-31.

Aan een rustige kerstvakantie doet Pigeons niet. De trainignen gaan komende weken gewoon door en na de winterstop gaan alle Pigeons er weer vol tegenaan!

Lets go Pigeons.

Voor meer informatie over de gezelligste basketbalvereniging van de Liemers kijk op www.depigeons.nl

Meer berichten

Shopbox