Snoeicursus in de praktijk.
Snoeicursus in de praktijk.

Snoeien doet bloeien!

Als het nieuwe jaar aanbreekt beginnen tuinliefhebbers toch alweer stiekem uit te kijken naar het voorjaar. Een van de eerste dingen die je als tuinbezitter kunt doen, is, voordat alles weer begint te groeien, snoeien! Want zoals het oude gezegde zegt: snoeien doet bloeien!

Vandaar dat Groei & Bloei – de Liemers in samenwerking met de afdeling Doetinchem en Tuincentrum Bloemendaal in Drempt ook dit jaar weer een snoeicursus organiseert.
Deze cursus wordt gehouden op donderdagavond 18 en zaterdag 20 januari 2018. Donderdagavond is de theorie-avond en op zaterdag overdag wordt het geleerde door de cursisten in praktijk gebracht.
Hortensia’s, rozen, bomen en struiken, elke plant heeft op zijn tijd een snoeibeurt nodig. Veel mensen vragen zich alleen af; hoe en hoe vaak snoeien moet.Vraagt u zich dit ook weleens af? Geeft u zich dan nu op voor onze snoeicursus. De docent van de avond is opnieuw Theo Freriks uit Varsseveld. Theo Freriks doceerde in zijn werkzame leven op het AOC-Oost en geeft nu voor meerdere afdelingen van Groei & Bloei snoei- en plantvermeerderingscursussen.

De cursuslocatie is Tuincentrum Bloemendaal, Rijksweg 14, 6996 AC Drempt. Deelnemers betalen voor deze cursus € 25,-, leden van Groei & Bloei € 20,-. Betalen kan bij de start op 18 januari. Tijdens de pauze krijgt u koffie of thee en op de praktijkzaterdag wordt voor soep en broodjes gezorgd. Heeft u nog vragen of wilt u zich opgeven, dat kan tot 4 januari 2018 via info@liemers.groei.nl of via (0316) 26 48 45.

Meer berichten

Shopbox